top of page

Over mij

Monique Bouwmeester

Van spanningen, vermoeid zijn en ‘het glas is altijd half leeg’, naar innerlijke rust, een diep vertrouwen, gezondheid en plezier. Ik ontdekte dat het kan!

Ik heb geleerd en ervaren hoe je via energetische healing emotioneel beladen herinneringen en onderdrukte emoties volledig kunt transformeren. Hoe je innerlijke rust terug kunt vinden. Hoe je iets wat eerst zwaar, verdrietig of pijnlijk voelde kunt loslaten en in een ander licht kunt gaan zien. Ik help jou graag op weg om je ook weer onbezorgd, vrij, gezond en energiek te voelen. 

 

Als dochter van een astroloog en Reiki master ben ik van jongs af aan opgegroeid met energiewerk en spiritualiteit. Als kind las ik talloze boeken over deze onderwerpen. Maar hierdoor ontstond ook een steeds groter wordende afstand met leeftijdsgenoten. Vanaf mijn pubertijd besloot ik daarom het roer om te gooien en me aan te passen. Ik stopte mijn gevoel steeds meer weg en ging me onbewust afsluiten. Mijn leven stond jarenlang in het teken van maatschappelijk succes. Ik wilde mezelf bewijzen, doorliep met succes alle scholen van mavo tot universiteit en maakte keuzes met mijn hoofd in plaats van met mijn hart. Mijn gevoel had ik zolang genegeerd dat ik er in eerste instantie niet eens meer bij kon. Ik liep volledig vast.

 

Toen ik Jose Antonio Manchado ontmoette, een meester in energetische healing, veranderde alles. Hij leerde mij en vele anderen eeuwenoude Aboriginal en Tibetaanse vormen van healing. Ik begon bij mezelf en merkte hoe ik beetje bij beetje weer in contact met mijn gevoel kwam. Ik ontdekte wat ik anders wilde doen in het leven, welke keuzes ik moest maken om weer echt gelukkig te worden. Mijn goede baan gaf ik op en ik koos voor vrijheid en mijn hart volgen. Zonder seconde spijt. Want als je datgene doet wat je werkelijk gelukkig maakt, is al het andere bijzaak.

 

Met veel plezier en dankbaarheid geef ik dit door zodat ook jij kunt ervaren dat innerlijke rust mogelijk is. En het fijne is… je hoeft helemaal nergens in te geloven. Er voor open staan is genoeg.

 

Wees welkom!

Monique Bouwmeester
Monique Bouwmeester Healing Haarlem

Over mijn opleidingen

Ik ben opgeleid en geïnitieerd in:

Dharma Shamanic System I & II & III

Dit is de geneeswijze van Australische aboriginal shamanen (40.000 jaar oud) gecombineerd met de traditionele Tibetaanse geneeswijze. Het is hiermee bijvoorbeeld mogelijk om de emotionele lading van bepaalde herinneringen te verwijderen en innerlijke rust terug te brengen. 

Rigpa Energetic Healing I & II & III

Deze effectieve vorm van healing (ruim 2500 jaar oud) is ontwikkeld door Tibetaanse monniken. Rigpa Energetic Healing brengt het lichaam terug naar de natuurlijke staat van zijn en activeert het zelfgenezend vermogen. Hiermee kunnen emoties en pijn omgezet worden in rust en gezondheid.

Reiki Usui I & II & Mastership

Reiki Usui is een van oorsprong Japanse energetische vorm van healing. Door de energie via handen, ogen en adem te sturen kunnen energieblokkades worden weggenomen zodat het energieveld rondom het lichaam weer in balans komt. 

Pranic Healing Basic (I) & Advanced (II) 

Met Pranic Healing kun je blokkades in de aura opsporen en deze vervolgens verwijderen. Er is geen fysiek contact nodig omdat er in het energetisch veld wordt gewerkt.

Conscious Therapist  

Bij de opleiding conscious therapist leerde ik de connectie tussen de fysieke klacht en de achterliggende emotionele oorzaak en deze bij zowel jezelf als anderen te helen. 

Tantra & Meditatie 

Tantra en meditatie gaat over pure vrijheid. Stap voor stap groeit de verbinding met het leven. Je voelt meer. De dingen worden levendiger. Tantra biedt tools die je helpen om je leven vollediger en met meer vrijheid te leiden.

Guasha Massage

Dit is onderdeel van de traditioneel Chinese geneeswijze. Met een platte edelsteen worden blokkades uit het lichaam geschraapt. Het verwijdert afvalstoffen en bevordert doorstroming van energie. 

Personal leadership - Nyenrode Business University

Master of Arts (drs.) in Media  - Universiteit van Amsterdam

bottom of page