top of page
Reiki sessie Haarlem

 Energy healing

Wat is energy healing?

Alle materie bestaat uit moleculen. Zelfs iets dat solide is, zoals een tafel, maar ook iedere cel en orgaan in het menselijk lichaam, vibreren continue op een bepaalde trillingsfrequentie. Als je zegt dat iemand ‘ goede vibes’ heeft heb je het eigenlijk over de trillingsenergie van die persoon. Wanneer jouw lichaam en geest in balans zijn, voel je je gezond.  Wanneer je energetische trillingen verstoord zijn kun je ongemak, spanning, pijn of ziekte ervaren.

Met een energetische healing lossen energieblokkades in jouw energetisch veld op, waardoor energie weer vrij kan stromen. Maar ook als je je al goed voelt, is het altijd mogelijk om je leven nog een extra boost te geven.

Een energetische healing helpt je om:

  • diepe ontspanning en innerlijke rust te ervaren

  • (pieker)gedachten en stress te laten verdwijnen

  • vastzittende emoties los te maken

  • spanning en/of pijn in het lichaam te verminderen of op te lossen

  • herinneringen uit het verleden te verwerken

  • herinneringen van de emotie los te koppelen

  • inzicht te krijgen in (en oplossen van) patronen

  • inzicht te krijgen in welke volgende stappen je wilt nemen voor een gezonder en gelukkiger leven

Energetische healing
Reiki Treatment

 

Hoe ik werk

Tijdens de sessie gebruik ik verschillende vormen van energetische healing. Meestal een combinatie van de eeuwenoude vormen waarin ik gespecialiseerd ben: Aboriginal Healing, Tibetaanse Healing, Reiki en Pranic Healing. Wat ik precies toepas hangt van het moment af en gebeurt op gevoel.

 

Daarnaast werk ik ter ondersteuning van het healing proces vaak met kristallen en edelstenen. Vrijwel iedereen wordt onbewust aangetrokken tot bepaalde stenen. Stenen zitten niet alleen boordevol energie, maar zijn ook tastbaar, mooi en geven je gewoon een fijn gevoel. 

 

 

Het effect?

Wat er gebeurt tijdens en na een healing is voor iedereen anders. Er is daarin ook geen goed of fout. Over het algemeen voel je je na een healing ontspannen, helder, gebalanceerd en geïnspireerd. Maar soms kan een healing ook onderdrukte of niet verwerkte emoties naar boven brengen. Dit is een tijdelijk effect van het verwijderen van de energetische blokkades.

 

Het resultaat? Een gezonder, gelukkiger, kalmer leven!

bottom of page